Slooppand ingestort Leuvehaven Rotterdam

donderdag 13 januari 2011 18:09

ROTTERDAM – Donderdagmiddag kwamen er meerdere telefoontjes binnen bij de meldkamer over een slooppand (Imax) wat ingestort was. De aanwezige bouwvakkers hadden voorbijgangers en fietsers gewaarschuwd om uit de buurt te blijven omdat het pand onstabiel was. Kort daarna stortte het gebouw deels in.

Het deel waaraan het trappenhuis vast zat bezweek, ook het trappenhuis zelf is naar beneden gekomen. De hulpdiensten rukten met spoed uit, het was onduidelijk of er slachtoffers gevallen waren, uit voorzorg reed de GGD ook mee. De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening, na onderzoek bleek dat er geen slachtoffers gevallen waren. Het tramverkeer en het metroverkeer was voor een deel afgesloten. Wel waren meerdere geparkeerde auto’s beschadigd door het puin.

Op hoogte hingen er losse platen wat voor een gevaarlijke situatie zorgde, de brandweer heeft deze verwijderd. Het Forensisch Onderzoeks Team en de recherche doen onderzoek naar de oorzaak van de instorting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slooppand ingestort Leuvehaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Donderdagmiddag kwamen er meerdere telefoontjes binnen bij de meldkamer over een slooppand (Imax) wat ingestort was. De aanwezige bouwvakkers hadden voorbijgangers en fietsers gewaarschuwd om uit de buurt te blijven omdat het pand onstabiel was. Kort daarna stortte het gebouw deels in.

Het deel waaraan het trappenhuis vast zat bezweek, ook het trappenhuis zelf is naar beneden gekomen. De hulpdiensten rukten met spoed uit, het was onduidelijk of er slachtoffers gevallen waren, uit voorzorg reed de GGD ook mee. De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening, na onderzoek bleek dat er geen slachtoffers gevallen waren. Het tramverkeer en het metroverkeer was voor een deel afgesloten. Wel waren meerdere geparkeerde auto’s beschadigd door het puin.

Op hoogte hingen er losse platen wat voor een gevaarlijke situatie zorgde, de brandweer heeft deze verwijderd. Het Forensisch Onderzoeks Team en de recherche doen onderzoek naar de oorzaak van de instorting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!