Vechtpartij na aanrijding 3 voertuigen Rosestraat Rotterdam

zondag 23 januari 2011 22:22

ROTTERDAM – Zondagavond werd de politie van Rotterdam werd gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Rosestraat in Rotterdam. Daarnaast werd er gevochten, de politie rukte met groot materiaal uit de hondenbrigade reed mee.

Later bleek het te gaan om een aanrijding tussen 3 voertuigen , 2 personen zouden bekneld zitten. De brandweer werd met spoed ter plaatse gevraagd, ter plaatse werd er opgeschaald naar middel hulpverlening. Vier extra ambulance’s zijn met spoed ter plaatse gevraagd, ook de officier van dienst geneeskundige reed mee.

De politie moest de honden inzetten om de vechtende bende uit elkaar te houden, deze is vervolgens gearresteerd en naar het bureau gebracht.  De brandweer hebben de slachtoffers die bekneld zaten bevrijdt door het dak van het voertuig eraf te knippen. Drie van de vier slachtoffers zijn met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet samen met de KLPD onderzoek naar het toedracht van het ongeval en de ruzie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vechtpartij na aanrijding 3 voertuigen Rosestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zondagavond werd de politie van Rotterdam werd gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Rosestraat in Rotterdam. Daarnaast werd er gevochten, de politie rukte met groot materiaal uit de hondenbrigade reed mee.

Later bleek het te gaan om een aanrijding tussen 3 voertuigen , 2 personen zouden bekneld zitten. De brandweer werd met spoed ter plaatse gevraagd, ter plaatse werd er opgeschaald naar middel hulpverlening. Vier extra ambulance’s zijn met spoed ter plaatse gevraagd, ook de officier van dienst geneeskundige reed mee.

De politie moest de honden inzetten om de vechtende bende uit elkaar te houden, deze is vervolgens gearresteerd en naar het bureau gebracht.  De brandweer hebben de slachtoffers die bekneld zaten bevrijdt door het dak van het voertuig eraf te knippen. Drie van de vier slachtoffers zijn met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet samen met de KLPD onderzoek naar het toedracht van het ongeval en de ruzie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!