woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vechtpartij na aanrijding 3 voertuigen Rosestraat Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagavond werd de politie van Rotterdam werd gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Rosestraat in Rotterdam. Daarnaast werd er gevochten, de politie rukte met groot materiaal uit de hondenbrigade reed mee.

Later bleek het te gaan om een aanrijding tussen 3 voertuigen , 2 personen zouden bekneld zitten. De brandweer werd met spoed ter plaatse gevraagd, ter plaatse werd er opgeschaald naar middel hulpverlening. Vier extra ambulance’s zijn met spoed ter plaatse gevraagd, ook de officier van dienst geneeskundige reed mee.

De politie moest de honden inzetten om de vechtende bende uit elkaar te houden, deze is vervolgens gearresteerd en naar het bureau gebracht.  De brandweer hebben de slachtoffers die bekneld zaten bevrijdt door het dak van het voertuig eraf te knippen. Drie van de vier slachtoffers zijn met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet samen met de KLPD onderzoek naar het toedracht van het ongeval en de ruzie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -