Vechtpartij na aanrijding 3 voertuigen Rosestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Zondagavond werd de politie van Rotterdam werd gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Rosestraat in Rotterdam. Daarnaast werd er gevochten, de politie rukte met groot materiaal uit de hondenbrigade reed mee.

Later bleek het te gaan om een aanrijding tussen 3 voertuigen , 2 personen zouden bekneld zitten. De brandweer werd met spoed ter plaatse gevraagd, ter plaatse werd er opgeschaald naar middel hulpverlening. Vier extra ambulance’s zijn met spoed ter plaatse gevraagd, ook de officier van dienst geneeskundige reed mee.

- Advertisement -

De politie moest de honden inzetten om de vechtende bende uit elkaar te houden, deze is vervolgens gearresteerd en naar het bureau gebracht.  De brandweer hebben de slachtoffers die bekneld zaten bevrijdt door het dak van het voertuig eraf te knippen. Drie van de vier slachtoffers zijn met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De VerkeersOngevallenAnalyse-Team doet samen met de KLPD onderzoek naar het toedracht van het ongeval en de ruzie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd