woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ongeval tussen 2 scooters Koperstraat Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag hebben 2 scooters ernstige schade opgelopen na een ongeval op het Prins Alexanderplein in Rotterdam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Koperstraat. Hierbij heeft een automobilist de scooters niet gezien.

De jongens op de scooter zijn hierna ten val gekomen. Gelukkig hebben de scooterrijders geen blijvend letsel overgehouden. Na verhoor is alles geregeld, en konden de mensen hun weg naar huis vervolgen.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -