Ongeval tussen 2 scooters Koperstraat Rotterdam

dinsdag 1 februari 2011 20:22

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag hebben 2 scooters ernstige schade opgelopen na een ongeval op het Prins Alexanderplein in Rotterdam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Koperstraat. Hierbij heeft een automobilist de scooters niet gezien.

De jongens op de scooter zijn hierna ten val gekomen. Gelukkig hebben de scooterrijders geen blijvend letsel overgehouden. Na verhoor is alles geregeld, en konden de mensen hun weg naar huis vervolgen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval tussen 2 scooters Koperstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag hebben 2 scooters ernstige schade opgelopen na een ongeval op het Prins Alexanderplein in Rotterdam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt met de Koperstraat. Hierbij heeft een automobilist de scooters niet gezien.

De jongens op de scooter zijn hierna ten val gekomen. Gelukkig hebben de scooterrijders geen blijvend letsel overgehouden. Na verhoor is alles geregeld, en konden de mensen hun weg naar huis vervolgen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!