Vrouw ernstig gewond na val met scooter

woensdag 2 februari 2011 17:50

ROTTERDAM – Woensdagmiddag is er een vrouw ernstig gewond geraakt na een val met haar scooter. De vrouw was aangetikt door een personenauto aan de Roer in Rotterdam. De vrouw is hierna lelijk ten val gekomen en heeft een hersenschudding opgelopen.

Omdat het ambulancepersoneel de wond op het hoofd van de vrouw niet vertrouwde is zij met spoed vervoert naar het IJsselland ziekenhuis. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team van de politie heeft de zaak overgenomen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw ernstig gewond na val met scooter
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagmiddag is er een vrouw ernstig gewond geraakt na een val met haar scooter. De vrouw was aangetikt door een personenauto aan de Roer in Rotterdam. De vrouw is hierna lelijk ten val gekomen en heeft een hersenschudding opgelopen.

Omdat het ambulancepersoneel de wond op het hoofd van de vrouw niet vertrouwde is zij met spoed vervoert naar het IJsselland ziekenhuis. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team van de politie heeft de zaak overgenomen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!