woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw ernstig gewond na val met scooter

- advertentie -

ROTTERDAM – Woensdagmiddag is er een vrouw ernstig gewond geraakt na een val met haar scooter. De vrouw was aangetikt door een personenauto aan de Roer in Rotterdam. De vrouw is hierna lelijk ten val gekomen en heeft een hersenschudding opgelopen.

Omdat het ambulancepersoneel de wond op het hoofd van de vrouw niet vertrouwde is zij met spoed vervoert naar het IJsselland ziekenhuis. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team van de politie heeft de zaak overgenomen.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -