Auto deels uitgebrand op brug

vrijdag 4 februari 2011 11:43

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag rond kwart over twee word de Schiedamse brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Oranjebrug in Schiedam. Aldaar staat een auto in de brand.

Een politie auto die als eerste ter plaatse was heeft direct de weg afgezet, waardoor het verkeer vanaf de Nieuwe Haven niet verder kon over de brug. Toen de brandweer ter plaatse was zijn deze direct begonnen met het blussen. De brand was uiteindelijk snel onder controle, waarop de brandweer al snel retour kon richting de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. De gebeurtenis trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto deels uitgebrand op brug
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag rond kwart over twee word de Schiedamse brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Oranjebrug in Schiedam. Aldaar staat een auto in de brand.

Een politie auto die als eerste ter plaatse was heeft direct de weg afgezet, waardoor het verkeer vanaf de Nieuwe Haven niet verder kon over de brug. Toen de brandweer ter plaatse was zijn deze direct begonnen met het blussen. De brand was uiteindelijk snel onder controle, waarop de brandweer al snel retour kon richting de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. De gebeurtenis trok veel bekijks onder de mensen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!