Auto deels uitgebrand op brug

Date:

Share post:

SCHIEDAM – Vrijdagmiddag rond kwart over twee word de Schiedamse brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Oranjebrug in Schiedam. Aldaar staat een auto in de brand.

Een politie auto die als eerste ter plaatse was heeft direct de weg afgezet, waardoor het verkeer vanaf de Nieuwe Haven niet verder kon over de brug. Toen de brandweer ter plaatse was zijn deze direct begonnen met het blussen. De brand was uiteindelijk snel onder controle, waarop de brandweer al snel retour kon richting de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. De gebeurtenis trok veel bekijks onder de mensen.

- Advertisement -

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd