woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Neurotrauma Smeetsland IJsselmonde

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een neurotrauma aan het verzorgingstehuis Smeetsland op de Pietersdijk in Rotterdam. Het MMT personeel had de traumahelicopter op een nabij gelegen grasveld aan de Ruigoord geland, vanaf hier zijn zij per politiewagen naar het verzorgingstehuis gebracht.

Het personeel had het slachtoffer binnen een kleine 15 minuten gestabiliseerd, de MMT arts is met de ambulance meegereden ter assistentie aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -