Neurotrauma Smeetsland IJsselmonde

zondag 6 februari 2011 13:27

ROTTERDAM – Zondagmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een neurotrauma aan het verzorgingstehuis Smeetsland op de Pietersdijk in Rotterdam. Het MMT personeel had de traumahelicopter op een nabij gelegen grasveld aan de Ruigoord geland, vanaf hier zijn zij per politiewagen naar het verzorgingstehuis gebracht.

Het personeel had het slachtoffer binnen een kleine 15 minuten gestabiliseerd, de MMT arts is met de ambulance meegereden ter assistentie aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Neurotrauma Smeetsland IJsselmonde
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zondagmiddag werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een neurotrauma aan het verzorgingstehuis Smeetsland op de Pietersdijk in Rotterdam. Het MMT personeel had de traumahelicopter op een nabij gelegen grasveld aan de Ruigoord geland, vanaf hier zijn zij per politiewagen naar het verzorgingstehuis gebracht.

Het personeel had het slachtoffer binnen een kleine 15 minuten gestabiliseerd, de MMT arts is met de ambulance meegereden ter assistentie aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!