Zwaar gewonde bij kettingbotsing

zondag 6 februari 2011 15:01

ROTTERDAM – Een oudere vrouw is zwaar gewond geraakt, nadat zij in een kettingbotsing is gekomen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde op de Prins Alexanderlaan, ter hoogte van de Hoofdweg. Hierbij waren drie auto’s betrokken.

De achterste auto, waar de vrouw in zat, is opengeknipt door de brandweer. Hierna is zei met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van de vrouw was kritiek. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd. De andere bestuurders hadden vrijwel nergens last van, ze zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Een vrouw is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, ze had last van haar nek. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeluk.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaar gewonde bij kettingbotsing
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een oudere vrouw is zwaar gewond geraakt, nadat zij in een kettingbotsing is gekomen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde op de Prins Alexanderlaan, ter hoogte van de Hoofdweg. Hierbij waren drie auto’s betrokken.

De achterste auto, waar de vrouw in zat, is opengeknipt door de brandweer. Hierna is zei met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van de vrouw was kritiek. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd. De andere bestuurders hadden vrijwel nergens last van, ze zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Een vrouw is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, ze had last van haar nek. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeluk.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!