Zwaar gewonde bij kettingbotsing

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Een oudere vrouw is zwaar gewond geraakt, nadat zij in een kettingbotsing is gekomen. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde op de Prins Alexanderlaan, ter hoogte van de Hoofdweg. Hierbij waren drie auto’s betrokken.

De achterste auto, waar de vrouw in zat, is opengeknipt door de brandweer. Hierna is zei met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van de vrouw was kritiek. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd. De andere bestuurders hadden vrijwel nergens last van, ze zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Een vrouw is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, ze had last van haar nek. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeluk.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd