Omstanders blussen voertuigbrand

woensdag 9 februari 2011 11:45

ROTTERDAM – Woensdag heeft er op de curieplaats in Rotterdam een auto in de brand gestaan. Omstanders hebben deze geblust, voordat de brandweer er nog was. De man had zijn auto naar de garage gebracht en toen hij deze had opgehaald en voor zijn deur neer had gezet, vloog deze in de brand. De man had direct de hulpdiensten gealarmeerd waarna omstanders de brand hadden geblust.

De brandweer heeft ter plaatsen nog een controle uitgevoerd, en kon niks vinden. De hulpdiensten zijn hierna weer ingerukt. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstanders blussen voertuigbrand
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdag heeft er op de curieplaats in Rotterdam een auto in de brand gestaan. Omstanders hebben deze geblust, voordat de brandweer er nog was. De man had zijn auto naar de garage gebracht en toen hij deze had opgehaald en voor zijn deur neer had gezet, vloog deze in de brand. De man had direct de hulpdiensten gealarmeerd waarna omstanders de brand hadden geblust.

De brandweer heeft ter plaatsen nog een controle uitgevoerd, en kon niks vinden. De hulpdiensten zijn hierna weer ingerukt. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!