woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Scooterrijder ernstig gewond na ongeval

- advertentie -

ROTTERDAM – Bij een ongeval aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam is een jongen zwaar gewond geraakt. De jongen reed op een scooter, en is geschept door een automobiliste die de jongen niet zag aankomen. Hierbij is de jongen lelijk ten val gekomen.

De jongen had veel last van ze been en heupen. Er word onderzoek gedaan naar het ongeval, hierbij word gekeken of de scooter bestuurder of de automobiliste niet te hard heeft heeft gereden. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoeken.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -