Scooterrijder ernstig gewond na ongeval

zaterdag 12 februari 2011 12:20

ROTTERDAM – Bij een ongeval aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam is een jongen zwaar gewond geraakt. De jongen reed op een scooter, en is geschept door een automobiliste die de jongen niet zag aankomen. Hierbij is de jongen lelijk ten val gekomen.

De jongen had veel last van ze been en heupen. Er word onderzoek gedaan naar het ongeval, hierbij word gekeken of de scooter bestuurder of de automobiliste niet te hard heeft heeft gereden. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoeken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder ernstig gewond na ongeval
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Bij een ongeval aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam is een jongen zwaar gewond geraakt. De jongen reed op een scooter, en is geschept door een automobiliste die de jongen niet zag aankomen. Hierbij is de jongen lelijk ten val gekomen.

De jongen had veel last van ze been en heupen. Er word onderzoek gedaan naar het ongeval, hierbij word gekeken of de scooter bestuurder of de automobiliste niet te hard heeft heeft gereden. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoeken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!