Fietser zwaar gewond na aanrijding tram

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Maandagavond vond er een ongeval plaats aan de Burgemeester Le Fevre De Montignylaan met de kruising van het Liduinaplein in Rotterdam. Een fietser kwam met een nog steeds onbekende oorzaak in aanraking met een tram, daarbij had het slachtoffer ernstige verwondingen aan het hoofd opgelopen. Het mobiel medisch team had het slachtoffer gestabaliseerd, deze is achteraf naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere onderzoek.

Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk was de fietser in het tramspoor gekomen en onderuit gegaan. De traumahelicopter kon na de eerste geslaagde nachtvlucht terug naar Zestienhoven.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd