Aanrijding de veroorzaakt grote file

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Een aanrijding waarbij 3 voertuigen betrokken waren was vanmiddag de oorzaak van een grote file. Het ongeval gebeurde op de A20 in Schiedam, richting Vlaardingen/Maassluis en Hoek van Holland. Een personenauto kwam door nog onbekende oorzaak schuin op het wegdek terecht.

Een andere auto knalde hier vervolgens tegenaan. Ook een 3e voertuig was erbij betrokken. Deze liep lichte schade op aan de voorbumper. De brandweer kwam ter plaatse voor een mogelijke beknelling. Zij hebben samen met de ambulance dienst een slachtoffer uit het voertuig gehaald, waarna deze vervolgens zelfstandig naar de ambulance toe kon lopen. Hij is met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De brandweer heeft een schuimdeken over de lekkende benzine gespoten.

- Advertisement -

Door het ongeval ontstond er een gigantische file op en rondom de A20. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd