Tuinhuis volledig uitgebrand

maandag 21 februari 2011 13:28

ROTTERDAM – De brandweer heeft maandag een tuinhuisje moeten blussen, dat gelegen lag aan het thuinhuizencomplex aan het Koperpad in Rotterdam. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er weinig te zien. eenmaal bij het huisje aangekomen, zagen ze veel rook, en kleine vlammen.

De brandweer maakte de deur open, en de vlammen kwamen op. Na een klein kwartier was de brand onder controle. De na controle duurde langer. De inzet van de opgeroepen SB was niet nodig, en kon direct retour. De brand is ontstaan door een gaskachel, die nog aan stond. Het huisje kan als verloren worden beschouwen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tuinhuis volledig uitgebrand
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – De brandweer heeft maandag een tuinhuisje moeten blussen, dat gelegen lag aan het thuinhuizencomplex aan het Koperpad in Rotterdam. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er weinig te zien. eenmaal bij het huisje aangekomen, zagen ze veel rook, en kleine vlammen.

De brandweer maakte de deur open, en de vlammen kwamen op. Na een klein kwartier was de brand onder controle. De na controle duurde langer. De inzet van de opgeroepen SB was niet nodig, en kon direct retour. De brand is ontstaan door een gaskachel, die nog aan stond. Het huisje kan als verloren worden beschouwen.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!