Brand in politiebureau

woensdag 23 februari 2011 12:43

ROTTERDAM – In de schietkelder van de politie aan de Boezembocht is woensdagmiddag een brand ontstaan. De brandweer rukte met groot materieel uit, om uitbreiding te voorkomen. Later werd er het sein middelbrand gemaakt. De brand in de kelder was snel onder controle.

Het pand, waar zich veel politie personeel aanwezig was werd al snel ontruimt. Dit werd uit voorzorg gedaan. Na een tijd mocht het personeel het pand weer betreden. De oorzaak van de brand is ontstaan door personeel die in de kelder aan het slijpen waren.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in politiebureau
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In de schietkelder van de politie aan de Boezembocht is woensdagmiddag een brand ontstaan. De brandweer rukte met groot materieel uit, om uitbreiding te voorkomen. Later werd er het sein middelbrand gemaakt. De brand in de kelder was snel onder controle.

Het pand, waar zich veel politie personeel aanwezig was werd al snel ontruimt. Dit werd uit voorzorg gedaan. Na een tijd mocht het personeel het pand weer betreden. De oorzaak van de brand is ontstaan door personeel die in de kelder aan het slijpen waren.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!