Scooterrijder geschept door automobilist

donderdag 24 februari 2011 10:53

ROTTERDAM – Op de Kleine beer in Rotterdam-Alexander is een scooter rijder geschept door een automobilist. De scooterrijder kwam van een positie dat de automobilist hem niet zag. Hierna volgde een lichte aanrijding. De jongen op de scooter is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Bij de automobilist zat de schrik er goed in. Deze heeft de auto aan de kant gezet en durfde niet verder te rijden. De politie heeft de scooter meegenomen naar het bureau, waar deze later door de eigenaar mag worden opgehaald.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder geschept door automobilist
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Kleine beer in Rotterdam-Alexander is een scooter rijder geschept door een automobilist. De scooterrijder kwam van een positie dat de automobilist hem niet zag. Hierna volgde een lichte aanrijding. De jongen op de scooter is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

Bij de automobilist zat de schrik er goed in. Deze heeft de auto aan de kant gezet en durfde niet verder te rijden. De politie heeft de scooter meegenomen naar het bureau, waar deze later door de eigenaar mag worden opgehaald.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!