Dodelijk slachtoffer bij grote brand

vrijdag 25 februari 2011 13:30

SCHIEDAM – Vrijdagochtend woedde er een grote brand aan de Geervlietsestrat in Schiedam. Het was onduidelijk of er personen in het pand aanwezig waren, de brandweer zette groot materiaal in om de brand te bestrijden. Omstanders waren de woning binnen gegaan omdat zij vermoedden dat er personen aanwezig waren, deze troffen inderdaad 1 persoon aan, deze is naar buiten gebracht en naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat het slachtoffer vertelde over een 2e persoon in het pand startte de brandweer een zoekactie. Deze persoon is achteraf levenloos aangetroffen op de zolder. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand, diverse brandweerkorpsen waren onderweg naar de brand.

Het brandweerkorps wat als eerste aankwam startte direct een binnenaanval. De brandweer had de brand na een half uur grote deels onder controle, wel is er een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen, de brandweer vermoedt dat dit geen gevaar voor de omgeving vormt. Het forensisch onderzoeksteam van de politie doet sectie op het lichaam van de overleden bewoner in de woning.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dodelijk slachtoffer bij grote brand
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Vrijdagochtend woedde er een grote brand aan de Geervlietsestrat in Schiedam. Het was onduidelijk of er personen in het pand aanwezig waren, de brandweer zette groot materiaal in om de brand te bestrijden. Omstanders waren de woning binnen gegaan omdat zij vermoedden dat er personen aanwezig waren, deze troffen inderdaad 1 persoon aan, deze is naar buiten gebracht en naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat het slachtoffer vertelde over een 2e persoon in het pand startte de brandweer een zoekactie. Deze persoon is achteraf levenloos aangetroffen op de zolder. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand, diverse brandweerkorpsen waren onderweg naar de brand.

Het brandweerkorps wat als eerste aankwam startte direct een binnenaanval. De brandweer had de brand na een half uur grote deels onder controle, wel is er een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen, de brandweer vermoedt dat dit geen gevaar voor de omgeving vormt. Het forensisch onderzoeksteam van de politie doet sectie op het lichaam van de overleden bewoner in de woning.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!