maandag, januari 25, 2021

Dodelijk slachtoffer bij grote brand

SCHIEDAM – Vrijdagochtend woedde er een grote brand aan de Geervlietsestrat in Schiedam. Het was onduidelijk of er personen in het pand aanwezig waren, de brandweer zette groot materiaal in om de brand te bestrijden. Omstanders waren de woning binnen gegaan omdat zij vermoedden dat er personen aanwezig waren, deze troffen inderdaad 1 persoon aan, deze is naar buiten gebracht en naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat het slachtoffer vertelde over een 2e persoon in het pand startte de brandweer een zoekactie. Deze persoon is achteraf levenloos aangetroffen op de zolder. Bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand, diverse brandweerkorpsen waren onderweg naar de brand.

Het brandweerkorps wat als eerste aankwam startte direct een binnenaanval. De brandweer had de brand na een half uur grote deels onder controle, wel is er een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen, de brandweer vermoedt dat dit geen gevaar voor de omgeving vormt. Het forensisch onderzoeksteam van de politie doet sectie op het lichaam van de overleden bewoner in de woning.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg