dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man zwaar gewond na aanrijding met auto

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de kruising van de Oudedijk met de Willem Ruyslaan in Rotterdam is vrijdagavond een man zwaar gewond geraakt. De man werd geschept door een auto, waarna de man bekneld kwam te zitten onder het voertuig.

Het traumateam en de brandweer assisteerde het ambulancepersoneel, waarna de man is in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Waarschijnlijk wilde de automobilist afslaan, en zag de voetganger over het hoofd. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -