Man zwaar gewond na aanrijding met auto

zaterdag 26 februari 2011 08:21

ROTTERDAM – Op de kruising van de Oudedijk met de Willem Ruyslaan in Rotterdam is vrijdagavond een man zwaar gewond geraakt. De man werd geschept door een auto, waarna de man bekneld kwam te zitten onder het voertuig.

Het traumateam en de brandweer assisteerde het ambulancepersoneel, waarna de man is in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Waarschijnlijk wilde de automobilist afslaan, en zag de voetganger over het hoofd. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaar gewond na aanrijding met auto
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de kruising van de Oudedijk met de Willem Ruyslaan in Rotterdam is vrijdagavond een man zwaar gewond geraakt. De man werd geschept door een auto, waarna de man bekneld kwam te zitten onder het voertuig.

Het traumateam en de brandweer assisteerde het ambulancepersoneel, waarna de man is in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Waarschijnlijk wilde de automobilist afslaan, en zag de voetganger over het hoofd. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!