Woonhuis brand af in Rotterdam

dinsdag 1 maart 2011 15:28

ROTTERDAM – Bij een uitslaande brand in Rotterdam-Ijsselmonde is vanmiddag 1 man gewond geraakt. deze heeft ernstige brandwonden opgelopen aan handen en gezicht. De brand werd even voor 1 uur gemeld door een oplettende burger. Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren er vlammen zichtbaar. Door de vele rook die er rond hing, werd het lastiger voor de brandweermannen om het juiste pad te nemen. Toen er bekend was dat er een gewonde aanwezig was is er een ambulance ter plaatse gekomen en heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Na een korte tijd was de brand onder controle. Hierna werd goed zichtbaar dat de brand de woning volledig heeft uitgebrand.

Hoe het verder met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woonhuis brand af in Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Bij een uitslaande brand in Rotterdam-Ijsselmonde is vanmiddag 1 man gewond geraakt. deze heeft ernstige brandwonden opgelopen aan handen en gezicht. De brand werd even voor 1 uur gemeld door een oplettende burger. Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren er vlammen zichtbaar. Door de vele rook die er rond hing, werd het lastiger voor de brandweermannen om het juiste pad te nemen. Toen er bekend was dat er een gewonde aanwezig was is er een ambulance ter plaatse gekomen en heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Na een korte tijd was de brand onder controle. Hierna werd goed zichtbaar dat de brand de woning volledig heeft uitgebrand.

Hoe het verder met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!