Woonhuis brand af in Rotterdam

Date:

Share post:

ROTTERDAM – Bij een uitslaande brand in Rotterdam-Ijsselmonde is vanmiddag 1 man gewond geraakt. deze heeft ernstige brandwonden opgelopen aan handen en gezicht. De brand werd even voor 1 uur gemeld door een oplettende burger. Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren er vlammen zichtbaar. Door de vele rook die er rond hing, werd het lastiger voor de brandweermannen om het juiste pad te nemen. Toen er bekend was dat er een gewonde aanwezig was is er een ambulance ter plaatse gekomen en heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Na een korte tijd was de brand onder controle. Hierna werd goed zichtbaar dat de brand de woning volledig heeft uitgebrand.

Hoe het verder met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd