Brand in slooppand Hoogvliet

zaterdag 5 maart 2011 10:32

HOOGVLIET – Op de nacht van vrijdag/zaterdag werd de brandweer van Hoogvliet en Spijkenisse gealarmeerd voor een brand in een slooppand aan de Falstaffstraat in Hoogvliet. De brandweer was snel ter plaatse en begon een verkenning in het slooppand.

Na de verkenning bleek het om een brandje in een van de kelders te gaan, de overige opgeroepen voertuigen waren niet nodig en konden terug naar de kazerne. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag de deuren open gemaakt in de kelders, na een kleine 15 minuten was de brand onder controle. De politie gaat uit van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in slooppand Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Op de nacht van vrijdag/zaterdag werd de brandweer van Hoogvliet en Spijkenisse gealarmeerd voor een brand in een slooppand aan de Falstaffstraat in Hoogvliet. De brandweer was snel ter plaatse en begon een verkenning in het slooppand.

Na de verkenning bleek het om een brandje in een van de kelders te gaan, de overige opgeroepen voertuigen waren niet nodig en konden terug naar de kazerne. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag de deuren open gemaakt in de kelders, na een kleine 15 minuten was de brand onder controle. De politie gaat uit van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!