Kleine brand in TBS kliniek Poortugaal

zondag 6 maart 2011 13:32

POORTUGAAL – Zondagmiddag werd de brandweer van Poortugaal gealarmeerd voor een automatisch brandalarm dat afging in het TBS kliniek in Poortugaal. Al snel bleek er echt brand te woeden, de brandweer schaalde op naar middelbrand. Hierop reageerde ook de brandweerkazerne van Pottumstraat, ook de officier van Dienst werd gestuurd. Ter plaatse bleek er een klein brandje te woeden in een cel, deze was al snel brandmeester. Wel werd er een ambulance gestuurd voor een persoon die last had van de rook. De hulpdiensten konden al snel retour.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in TBS kliniek Poortugaal
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Zondagmiddag werd de brandweer van Poortugaal gealarmeerd voor een automatisch brandalarm dat afging in het TBS kliniek in Poortugaal. Al snel bleek er echt brand te woeden, de brandweer schaalde op naar middelbrand. Hierop reageerde ook de brandweerkazerne van Pottumstraat, ook de officier van Dienst werd gestuurd. Ter plaatse bleek er een klein brandje te woeden in een cel, deze was al snel brandmeester. Wel werd er een ambulance gestuurd voor een persoon die last had van de rook. De hulpdiensten konden al snel retour.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!