Brand in laadruimte van vrachtwagen

maandag 7 maart 2011 16:52

ROTTERDAM – Op de Grindweg in Rotterdam heeft maandagmiddag een brand gewoed in de laadruimte van een vrachtwagen. De vrachtwagen is aan de kant gegaan toen de bestuurder zwarte rookpluimen uit zijn laadruimte zag komen. De brandweer werd hierop direct met groot materieel gealarmeerd.

Ter plaatse bleek het om een volgeladen vrachtwagen te gaan, deze zat gevult met banden, motorblokken, scooters, tv`s, radio`s etc. Omdat er zoveel lading in zat, was de brand moeilijk te traceren. Toen de brand minder fel was, heeft de brandweer het voertuig naar een afgelegen plek gereden. Hier is zoveel mogelijk eruit gehaald, zodat ze beter bij de brandhaard konden. Het controleren zal nog een lange tijd duren.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in laadruimte van vrachtwagen
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Grindweg in Rotterdam heeft maandagmiddag een brand gewoed in de laadruimte van een vrachtwagen. De vrachtwagen is aan de kant gegaan toen de bestuurder zwarte rookpluimen uit zijn laadruimte zag komen. De brandweer werd hierop direct met groot materieel gealarmeerd.

Ter plaatse bleek het om een volgeladen vrachtwagen te gaan, deze zat gevult met banden, motorblokken, scooters, tv`s, radio`s etc. Omdat er zoveel lading in zat, was de brand moeilijk te traceren. Toen de brand minder fel was, heeft de brandweer het voertuig naar een afgelegen plek gereden. Hier is zoveel mogelijk eruit gehaald, zodat ze beter bij de brandhaard konden. Het controleren zal nog een lange tijd duren.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!