vrijdag, januari 22, 2021

Brand in laadruimte van vrachtwagen

ROTTERDAM – Op de Grindweg in Rotterdam heeft maandagmiddag een brand gewoed in de laadruimte van een vrachtwagen. De vrachtwagen is aan de kant gegaan toen de bestuurder zwarte rookpluimen uit zijn laadruimte zag komen. De brandweer werd hierop direct met groot materieel gealarmeerd.

Ter plaatse bleek het om een volgeladen vrachtwagen te gaan, deze zat gevult met banden, motorblokken, scooters, tv`s, radio`s etc. Omdat er zoveel lading in zat, was de brand moeilijk te traceren. Toen de brand minder fel was, heeft de brandweer het voertuig naar een afgelegen plek gereden. Hier is zoveel mogelijk eruit gehaald, zodat ze beter bij de brandhaard konden. Het controleren zal nog een lange tijd duren.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg