Gebouwbrand Hoogvliet blijkt gesprongen waterleiding

vrijdag 11 maart 2011 16:27

HOOGVLIET – Omstreeks half 5 kwam er een melding binnen van een gebouwbrand aan de Horsweg in Hoogvliet. Na een snelle verkenning kwam de brandweer erachter dat het om een gesprongen warmwaterleiding ging. De buren hadden de stoom aangezien voor rook. Al snel kon de hoogwerker uit Spijkenisse en de vrijwilligers van Hoogvliet weer terug naar de kazerne. De brandweer heeft samen met de politie het incident verder afgehandeld.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouwbrand Hoogvliet blijkt gesprongen waterleiding
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Omstreeks half 5 kwam er een melding binnen van een gebouwbrand aan de Horsweg in Hoogvliet. Na een snelle verkenning kwam de brandweer erachter dat het om een gesprongen warmwaterleiding ging. De buren hadden de stoom aangezien voor rook. Al snel kon de hoogwerker uit Spijkenisse en de vrijwilligers van Hoogvliet weer terug naar de kazerne. De brandweer heeft samen met de politie het incident verder afgehandeld.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!