Felle brand in rijtjeshuis

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – In een huis aan de ‘S-Gravensingel heeft vrijdagmiddag een felle korte brand gewoed. De brand heeft 2 verdiepingen van het pand is as gelegd. De brandweer was snel ter plaatse en kon verdere uitbreidingen voorkomen.

De brand is ontstaan op de 1e verdieping en na korte tijd uitgebreid naar de zolder. De brandweer had na een korte tijd de brand onder controle, waarna ze de woning volledig hebben gecontroleerd en geventileerd. 1 persoon is door de ambulancedienst ter plaatse nagekeken, en daarna door de politie afgevoerd naar een politie bureau. Wat de vrouw met de brand te maken had, is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd