dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Sporenonderzoek naar verdachte mishandeling

- advertentie -

SCHIEDAM – Donderdagavond heeft er op de Parkweg in Schiedam een mishandeling plaatsgevonden, waarbij een slachtoffer zou zijn gevallen. Het slachtoffer is naar het naastgelegen wijkcentrum het Dreesplein gelopen, waar hij behandeld is door het ambulancepersoneel.

Of het slachtoffer naar het ziekenhuis is overgebracht is onbekend. De politie heeft een gedeelte van de straat afgezet en plaats delict gemaakt. Later is de Forenische Opsporing ter plaatse gekomen voor het sporenonderzoek naar de mogelijke dader. Of er al aanhoudingen zijn verricht is onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -