woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Traumaheli ingezet voor assistentie ambulance

- advertentie -

SCHIEDAM – Zondagmorgen rond kwart voor 8 word de Rotterdamse traumahelikopter de lucht ingestuurd voor een melding aan de Von Leibnizstraat in Schiedam-Oost. Daarnaast worden ook nog 2 ambulance’s ter plaatse gevraagd op het adres. Wat er daadwerkelijk aan de hand was in de woning is onbekend. Wel is bekend dat de Arts van de helikopter mee is gereden met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum. De helikopter kon uiteindelijk vrij snel weer weg, om de arts weer op te halen bij het ziekenhuis.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -