Traumaheli ingezet voor assistentie ambulance

zondag 13 maart 2011 10:45

SCHIEDAM – Zondagmorgen rond kwart voor 8 word de Rotterdamse traumahelikopter de lucht ingestuurd voor een melding aan de Von Leibnizstraat in Schiedam-Oost. Daarnaast worden ook nog 2 ambulance’s ter plaatse gevraagd op het adres. Wat er daadwerkelijk aan de hand was in de woning is onbekend. Wel is bekend dat de Arts van de helikopter mee is gereden met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum. De helikopter kon uiteindelijk vrij snel weer weg, om de arts weer op te halen bij het ziekenhuis.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumaheli ingezet voor assistentie ambulance
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Zondagmorgen rond kwart voor 8 word de Rotterdamse traumahelikopter de lucht ingestuurd voor een melding aan de Von Leibnizstraat in Schiedam-Oost. Daarnaast worden ook nog 2 ambulance’s ter plaatse gevraagd op het adres. Wat er daadwerkelijk aan de hand was in de woning is onbekend. Wel is bekend dat de Arts van de helikopter mee is gereden met de ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum. De helikopter kon uiteindelijk vrij snel weer weg, om de arts weer op te halen bij het ziekenhuis.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!