Dodelijk verkeersongeval Poortugaal

maandag 14 maart 2011 15:26

POORTUGAAL – Maandagochtend vond er een ernstig verkeersongeval voor aan de Statio in Poortugaal, er zou een auto tegen een boom zijn aangereden. De hulpdiensten rukte massaal uit, ook vloog de traumahelicopter mee. Het slachtoffer had geen hartritme, de hulpdiensten begonnen dan ook gelijk de reanimatie.

De verkeerspolitie van Rotterdam is ter plaatse gekomen voor een spoedtransport, deze mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke aan haar verwondingen overleden. De verkeersongevallen analyse team doet onderzoek naar het ongeval, vermoedelijk had de bestuurster een hartstilstand gekregen tijdens het rijden en hierbij de controle over het voertuig verloren.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dodelijk verkeersongeval Poortugaal
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Maandagochtend vond er een ernstig verkeersongeval voor aan de Statio in Poortugaal, er zou een auto tegen een boom zijn aangereden. De hulpdiensten rukte massaal uit, ook vloog de traumahelicopter mee. Het slachtoffer had geen hartritme, de hulpdiensten begonnen dan ook gelijk de reanimatie.

De verkeerspolitie van Rotterdam is ter plaatse gekomen voor een spoedtransport, deze mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke aan haar verwondingen overleden. De verkeersongevallen analyse team doet onderzoek naar het ongeval, vermoedelijk had de bestuurster een hartstilstand gekregen tijdens het rijden en hierbij de controle over het voertuig verloren.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!