dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Dodelijk verkeersongeval Poortugaal

- advertentie -

POORTUGAAL – Maandagochtend vond er een ernstig verkeersongeval voor aan de Statio in Poortugaal, er zou een auto tegen een boom zijn aangereden. De hulpdiensten rukte massaal uit, ook vloog de traumahelicopter mee. Het slachtoffer had geen hartritme, de hulpdiensten begonnen dan ook gelijk de reanimatie.

De verkeerspolitie van Rotterdam is ter plaatse gekomen voor een spoedtransport, deze mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke aan haar verwondingen overleden. De verkeersongevallen analyse team doet onderzoek naar het ongeval, vermoedelijk had de bestuurster een hartstilstand gekregen tijdens het rijden en hierbij de controle over het voertuig verloren.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -