Middelbrand in flatwoning

woensdag 16 maart 2011 21:58

ROTTERDAM – Op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander heeft woensdagochtend een korte brand gewoed. De brand, die door nog onbekende reden is ontstaan is, werd snel geblust door de brandweer.

Hierbij is wel een persoon meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. De brandweer heeft een na controle uitgevoerd, maar heeft hierna niks meer gevonden. Hoe het met de vrouw gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Middelbrand in flatwoning
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander heeft woensdagochtend een korte brand gewoed. De brand, die door nog onbekende reden is ontstaan is, werd snel geblust door de brandweer.

Hierbij is wel een persoon meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. De brandweer heeft een na controle uitgevoerd, maar heeft hierna niks meer gevonden. Hoe het met de vrouw gaat, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!