Slachtoffer roofoverval neergeschoten Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Bij een roofoverval op een woning aan de Snoekenveen in Spijkenisse is donderdagavond een persoon neergeschoten. Rond 20:00 belde 4 a 5 mannen aan , de mannen drongen direct binnen waarbij een worsteling onstond. De bewoner van het huis werd neergeschoten, zijn zoon kwam naar beneden en is geslagen.

Het mobiel medisch team is er aan te pas gekomen om de man te stabiliseren, deze is vervolgens onder spoedtransport naar het EMC vervoerd. De daders zijn nog voortvluchtig, de politie stelt een groot onderzoek in naar de verdachten. Het is onbekend of de daders buit hebben gemaakt, het KLPD heeft een politiehelicopter ingeschakeld om de verdachten op te sporen. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de recherche van de politie onderzoeken het huis op sporen.

- Advertisement -

Heeft u tips of weet u wie de verdachten zijn ? Bel dan de anonieme tiplijn van de politie Rotterdam-Rijnmond – 0800-7000

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd