Fikse aanrijding tussen twee auto’s Hoogvliet

maandag 21 maart 2011 20:08

HOOGVLIET – Maandagavond rond 20:15 vond er een aanrijding plaats op de Karvelsedijk in Hoogvliet. Er zouden twee  personenauto’s op elkaar geklapt zijn. Toen de politie ter plaatse kwam bleken er 2 gewonden te zijn, hierbij werden dan ook 2 ambulance’s gevraagd. Een persoon had last van haar nek en rug,  ze is grondig nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is zij vervoerd op een wervelbrancard naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer kwam er met lichte verwondingen van af. De oorzaak van het ongeval is tot nu toe onbekend, wel zou het achterste voertuig te hard hebben gereden deze is vervolgens op de 2 andere auto’s gebotst. Het verkeersongevallen analyse team van de politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fikse aanrijding tussen twee auto’s Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Maandagavond rond 20:15 vond er een aanrijding plaats op de Karvelsedijk in Hoogvliet. Er zouden twee  personenauto’s op elkaar geklapt zijn. Toen de politie ter plaatse kwam bleken er 2 gewonden te zijn, hierbij werden dan ook 2 ambulance’s gevraagd. Een persoon had last van haar nek en rug,  ze is grondig nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is zij vervoerd op een wervelbrancard naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer kwam er met lichte verwondingen van af. De oorzaak van het ongeval is tot nu toe onbekend, wel zou het achterste voertuig te hard hebben gereden deze is vervolgens op de 2 andere auto’s gebotst. Het verkeersongevallen analyse team van de politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!