Brand in waterbus Rotterdam

maandag 21 maart 2011 15:57

ROTTERDAM – Door nog onbekende reden, is vanmiddag in de waterbus brand instaan. De brand is ontstaan in de machinekamer. Deze is direct door een co2-instalatie geblust. De boot dreef rond op de Maas, waarna de havendienst deze naar de Willemskade heeft gekregen.

Hier zijn de inzittende overgestapt naar een boot van de havendienst, die heeft de personen aan wal gebracht. De brandweer had al snel opgeschaald naar GRIP 1 i.v.b. . Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen, er waren 11 reizigers en 3 bemanningsleden aanwezig op de boot. Een onderzoek zal de oorzaak van de brand duidelijk maken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in waterbus Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Door nog onbekende reden, is vanmiddag in de waterbus brand instaan. De brand is ontstaan in de machinekamer. Deze is direct door een co2-instalatie geblust. De boot dreef rond op de Maas, waarna de havendienst deze naar de Willemskade heeft gekregen.

Hier zijn de inzittende overgestapt naar een boot van de havendienst, die heeft de personen aan wal gebracht. De brandweer had al snel opgeschaald naar GRIP 1 i.v.b. . Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen, er waren 11 reizigers en 3 bemanningsleden aanwezig op de boot. Een onderzoek zal de oorzaak van de brand duidelijk maken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!