Aanrijding bij een drukke Kermisterrein

woensdag 23 maart 2011 17:37

SCHIEDAM – Woensdagmiddag heeft er op het Bachplein een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte 1 vrouwelijk slachtoffer gewond. Het slachtoffer is door haar eigen auto aangereden. Ze wilde rustig over een heuveltje gaan, maar toen ze dat voor elkaar had ging de auto richting paaltjes. Om een aanrijding te voorkomen sprong het slachtoffer uit de auto. Dit had weinig nut, en de vrouw zat tussen de auto en het paaltje. Hierbij heeft het slachtoffer waarschijnlijk haar been gebroken.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding bij een drukke Kermisterrein
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Woensdagmiddag heeft er op het Bachplein een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte 1 vrouwelijk slachtoffer gewond. Het slachtoffer is door haar eigen auto aangereden. Ze wilde rustig over een heuveltje gaan, maar toen ze dat voor elkaar had ging de auto richting paaltjes. Om een aanrijding te voorkomen sprong het slachtoffer uit de auto. Dit had weinig nut, en de vrouw zat tussen de auto en het paaltje. Hierbij heeft het slachtoffer waarschijnlijk haar been gebroken.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!