Stroomstoring Rotterdam Centrum

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Woensdagmiddag meldde Eneco een grote stroomstoring in het centrum van Rotterdam, grote delen van de stad zaten zonder stroom. Vanwege het groot aantal mensen schaalde de brandweer op naar GRIP 2, de hulpdiensten moesten zich verzamelen op het World Port Center in Rotterdam voor een spoedoverleg.

Ook zou het Erasmus Medisch Centrum overgeschakeld zijn naar hun noodgeneratoren. De Hogeschool Rotterdam besloot het gebouw af te sluiten en de studenten naar huis te sturen . Ook het Parkhotel aan de Eendrachtsweg had problemen met de storing. Uiteindelijk is de stroomstoring snel verholpen. Het is nog onduidelijk hoe de storing is ontstaan.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd