Brand in spouwmuur van flat

donderdag 24 maart 2011 19:33

VLAARDINGEN – Rond half 3 vanmiddag word de brandweer van Vlaardingen en Schiedam ter plaatse gevraagd in een flat aan de Burgemeester A. Van Walsumlaan in Vlaardingen. Bij aankomst van de brandweer blijkt dat de brand op de 7e etage woedt. Daar is een heel klein beetje rook te zien. Met een aanvalskorf met slangen erin en divere brandblussers gaat de brandweer naar boven. Vermoedelijk zit de brand in een spauwmuur. Op de 7e en 6e etage heeft de brandweer sloopwerkzaamheden verricht. Uiteindelijk is er opgeschaald naar middel brand. Nadat de brand onder controle was kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne. De brand trok veel bekijks onder omwonende

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in spouwmuur van flat
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Rond half 3 vanmiddag word de brandweer van Vlaardingen en Schiedam ter plaatse gevraagd in een flat aan de Burgemeester A. Van Walsumlaan in Vlaardingen. Bij aankomst van de brandweer blijkt dat de brand op de 7e etage woedt. Daar is een heel klein beetje rook te zien. Met een aanvalskorf met slangen erin en divere brandblussers gaat de brandweer naar boven. Vermoedelijk zit de brand in een spauwmuur. Op de 7e en 6e etage heeft de brandweer sloopwerkzaamheden verricht. Uiteindelijk is er opgeschaald naar middel brand. Nadat de brand onder controle was kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne. De brand trok veel bekijks onder omwonende

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!