dinsdag, januari 19, 2021

Brand in spouwmuur van flat

VLAARDINGEN – Rond half 3 vanmiddag word de brandweer van Vlaardingen en Schiedam ter plaatse gevraagd in een flat aan de Burgemeester A. Van Walsumlaan in Vlaardingen. Bij aankomst van de brandweer blijkt dat de brand op de 7e etage woedt. Daar is een heel klein beetje rook te zien. Met een aanvalskorf met slangen erin en divere brandblussers gaat de brandweer naar boven. Vermoedelijk zit de brand in een spauwmuur. Op de 7e en 6e etage heeft de brandweer sloopwerkzaamheden verricht. Uiteindelijk is er opgeschaald naar middel brand. Nadat de brand onder controle was kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne. De brand trok veel bekijks onder omwonende

Foto’s : Jasper Warmerdam

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg