Zwaargewonde na val uit raam

donderdag 24 maart 2011 20:15

ROTTERDAM – Aan de Professor Poelslaan in Rotterdam Oud-Mathenesse is vanmiddag rond 5 uur een persoon van een balkon afgevallen. Het slachtoffer kwam in de voortuin terecht en raakte door de val zwaargewond.

Na stabilisatie is het slachtoffer met onbekende verwondingen met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht onder begeleiding van de MMT arts. De traumaheli kon daarna weer de lucht in om de arts op te halen bij het ziekenhuis.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na val uit raam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Aan de Professor Poelslaan in Rotterdam Oud-Mathenesse is vanmiddag rond 5 uur een persoon van een balkon afgevallen. Het slachtoffer kwam in de voortuin terecht en raakte door de val zwaargewond.

Na stabilisatie is het slachtoffer met onbekende verwondingen met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht onder begeleiding van de MMT arts. De traumaheli kon daarna weer de lucht in om de arts op te halen bij het ziekenhuis.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!