Fiets komt onder auto terecht

zaterdag 26 maart 2011 08:43

SCHIEDAM – Vanavond omstreeks half 7 heeft er op de Vlaardingerdijk met de Aleidastraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fiets. De fietster raakte bij dit ongeval licht gewond. De fiets kwam na de aanrijding onder de auto terecht.

De fietster kwam hierna ten val, maar kwam niet onder de auto terecht. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, maar het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Later is de fiets onder de auto vandaan gehaald. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Overig verkeer heeft weinig last ondervonden door het ongeval.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fiets komt onder auto terecht
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Vanavond omstreeks half 7 heeft er op de Vlaardingerdijk met de Aleidastraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fiets. De fietster raakte bij dit ongeval licht gewond. De fiets kwam na de aanrijding onder de auto terecht.

De fietster kwam hierna ten val, maar kwam niet onder de auto terecht. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, maar het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Later is de fiets onder de auto vandaan gehaald. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Overig verkeer heeft weinig last ondervonden door het ongeval.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!