woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Fiets komt onder auto terecht

- advertentie -

SCHIEDAM – Vanavond omstreeks half 7 heeft er op de Vlaardingerdijk met de Aleidastraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fiets. De fietster raakte bij dit ongeval licht gewond. De fiets kwam na de aanrijding onder de auto terecht.

De fietster kwam hierna ten val, maar kwam niet onder de auto terecht. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse, maar het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Later is de fiets onder de auto vandaan gehaald. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Overig verkeer heeft weinig last ondervonden door het ongeval.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -