Brand bij afvalverwerker

zaterdag 26 maart 2011 09:23

ROTTERDAM – Bij een afvalverwerker in Rotterdam, is vrijdagmiddag brand uitgebroken. De brand woedde in een samengeperste papieren baal.

De brandweer, die snel ter plaatse was, had het brandje al snel onder controle. Ook is er een ambulance naartoe gestuurd, een man had te veel rook ingeademd en is meegenomen naar het ziekenhuis. De hulpdiensten waren al snel weer vertrokken. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand bij afvalverwerker
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Bij een afvalverwerker in Rotterdam, is vrijdagmiddag brand uitgebroken. De brand woedde in een samengeperste papieren baal.

De brandweer, die snel ter plaatse was, had het brandje al snel onder controle. Ook is er een ambulance naartoe gestuurd, een man had te veel rook ingeademd en is meegenomen naar het ziekenhuis. De hulpdiensten waren al snel weer vertrokken. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!