Roofoverval in Rotterdamse woning

zaterdag 26 maart 2011 20:09

ROTTERDAM – In een woning aan de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord heeft zaterdagavond een roofoverval plaatsgevonden. De overval vond plaats in een flat aan de Zernikeplaats. In de woning was de bewoonster bezig met haar dagelijkse dingen toen er werd aangebeld. Toen de vrouw open deed stonden er voor haar onbekende mensen voor de deur.

De daders hebben de woning betreden en zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie doet onderzoek naar de daders, deze zijn vooralsnog voortvluchtig. Bij deze overval is niemand gewond geraakt.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Roofoverval in Rotterdamse woning
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een woning aan de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord heeft zaterdagavond een roofoverval plaatsgevonden. De overval vond plaats in een flat aan de Zernikeplaats. In de woning was de bewoonster bezig met haar dagelijkse dingen toen er werd aangebeld. Toen de vrouw open deed stonden er voor haar onbekende mensen voor de deur.

De daders hebben de woning betreden en zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie doet onderzoek naar de daders, deze zijn vooralsnog voortvluchtig. Bij deze overval is niemand gewond geraakt.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!