woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Roofoverval in Rotterdamse woning

- advertentie -

ROTTERDAM – In een woning aan de Zernikeplaats in Rotterdam-Ommoord heeft zaterdagavond een roofoverval plaatsgevonden. De overval vond plaats in een flat aan de Zernikeplaats. In de woning was de bewoonster bezig met haar dagelijkse dingen toen er werd aangebeld. Toen de vrouw open deed stonden er voor haar onbekende mensen voor de deur.

De daders hebben de woning betreden en zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie doet onderzoek naar de daders, deze zijn vooralsnog voortvluchtig. Bij deze overval is niemand gewond geraakt.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -