Bestuurder uit auto geknipt na aanrijding

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Zondagavond heeft er op de kruising Slimme Watering/Kerkweg in Schiedam een aanrijding plaatsgevonden. Het oudere slachtoffer is achter het stuur onwel geworden. Het gevolg hiervan was dat hij eerst tegen een stoeprand was aangekomen met zijn voertuig, en vandaar uit recht op een lantarenpaal was gereden.

Deze werd hard geraakt en de bestuurder raakt gewond. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer veilig uit zijn auto te halen. In overleg met de ambulancedienst werd besloten het dak van de auto te verwijderen. Op deze manier word het slachtoffer nog veiliger bevrijdt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team heeft verder onderzoek gedaan.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd