Bestuurder uit auto geknipt na aanrijding

zondag 27 maart 2011 18:45

SCHIEDAM – Zondagavond heeft er op de kruising Slimme Watering/Kerkweg in Schiedam een aanrijding plaatsgevonden. Het oudere slachtoffer is achter het stuur onwel geworden. Het gevolg hiervan was dat hij eerst tegen een stoeprand was aangekomen met zijn voertuig, en vandaar uit recht op een lantarenpaal was gereden.

Deze werd hard geraakt en de bestuurder raakt gewond. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer veilig uit zijn auto te halen. In overleg met de ambulancedienst werd besloten het dak van de auto te verwijderen. Op deze manier word het slachtoffer nog veiliger bevrijdt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team heeft verder onderzoek gedaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder uit auto geknipt na aanrijding
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Zondagavond heeft er op de kruising Slimme Watering/Kerkweg in Schiedam een aanrijding plaatsgevonden. Het oudere slachtoffer is achter het stuur onwel geworden. Het gevolg hiervan was dat hij eerst tegen een stoeprand was aangekomen met zijn voertuig, en vandaar uit recht op een lantarenpaal was gereden.

Deze werd hard geraakt en de bestuurder raakt gewond. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer veilig uit zijn auto te halen. In overleg met de ambulancedienst werd besloten het dak van de auto te verwijderen. Op deze manier word het slachtoffer nog veiliger bevrijdt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het VerkeersOngevallenAnalyse-Team heeft verder onderzoek gedaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!