woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ernstige ravage na achtervolging

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de bergweg in het Oude Noorden in Rotterdam is zondagochtend een grote ravage ontstaan na een achtervolging. Kort na 11 uur op zondagochtend heeft de politie een achtervolging ingezet. De politie wilde de man staande houden omdat ze dachten dat de man gedronken had. De man ging hierop harder rijden. De politie zette direct een achtervolging in, deze liep fout af op de Bergweg.

Toen de man een bocht door wilde, raakte hij de macht over zijn stuur kwijt. Hierop raakte hij 5 auto`s. 1 auto kwam hierdoor op een parkeerautomaat. De bestuurder moest door de brandweer uit zijn voertuig gehaald worden.

De bestuurder die achtervolgd werd, is te voet verdergegaan, maar is later toch aangehouden. De bestuurder van de andere auto, werd op de wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de tram had hinder van dit incident, de Bergweg was afgesloten en de trams konden niet verder rijden. Hoelang de Bergweg nog afgesloten zal zijn, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -