Jeugdbrandweer wedstrijden in Spijkenisse

zondag 27 maart 2011 10:03

SPIJKENISSE – Zaterdag werden in Spijkenisse de voorrondes van de landelijke brandweer wedstrijden gespeeld. In totaal deden 8 aspiranten teams mee en 8 junioren teams. De banen werden op 2 verschillende locatie’s gespeeld. Echter waren beide banen ongeveer hetzelfde.

De opdracht was om waterwinning op te gaan bouwen en in een gebouw naar de brandhaard zoeken. Om 4 uur in de middag werd in de uitrukhal van de kazerne Spijkenisse de prijsuitreiking gehouden. Zowel de junioren als de aspiranten van Den Bommel namen de 1e plaats in ontvangst. De aspiranten van Papendrecht werden 2e.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jeugdbrandweer wedstrijden in Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Zaterdag werden in Spijkenisse de voorrondes van de landelijke brandweer wedstrijden gespeeld. In totaal deden 8 aspiranten teams mee en 8 junioren teams. De banen werden op 2 verschillende locatie’s gespeeld. Echter waren beide banen ongeveer hetzelfde.

De opdracht was om waterwinning op te gaan bouwen en in een gebouw naar de brandhaard zoeken. Om 4 uur in de middag werd in de uitrukhal van de kazerne Spijkenisse de prijsuitreiking gehouden. Zowel de junioren als de aspiranten van Den Bommel namen de 1e plaats in ontvangst. De aspiranten van Papendrecht werden 2e.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!