woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Verdacht koffertje blijkt loos alarm

- advertentie -

ROTTERDAM – Het Binnenwegplein Rotterdam is maandagmiddag voor een gedeelte afgezet i.v.m. een verdacht koffertje, de politie stuurde de technische recherche en de explosieve opruimingsdienst erheen om het koffertje te onderzoeken.

Dit bleek later echter niet nodig, de eigenaar van het koffertje melde zich niet veel later. Nadat deze een verklaring had afgegeven bleek dat hij het koffertje vergeten was. Rond 15:00 was het “gevaar” geweken en kon het plein weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -