Verdacht koffertje blijkt loos alarm

maandag 28 maart 2011 13:59

ROTTERDAM – Het Binnenwegplein Rotterdam is maandagmiddag voor een gedeelte afgezet i.v.m. een verdacht koffertje, de politie stuurde de technische recherche en de explosieve opruimingsdienst erheen om het koffertje te onderzoeken.

Dit bleek later echter niet nodig, de eigenaar van het koffertje melde zich niet veel later. Nadat deze een verklaring had afgegeven bleek dat hij het koffertje vergeten was. Rond 15:00 was het “gevaar” geweken en kon het plein weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdacht koffertje blijkt loos alarm
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Het Binnenwegplein Rotterdam is maandagmiddag voor een gedeelte afgezet i.v.m. een verdacht koffertje, de politie stuurde de technische recherche en de explosieve opruimingsdienst erheen om het koffertje te onderzoeken.

Dit bleek later echter niet nodig, de eigenaar van het koffertje melde zich niet veel later. Nadat deze een verklaring had afgegeven bleek dat hij het koffertje vergeten was. Rond 15:00 was het “gevaar” geweken en kon het plein weer worden vrijgegeven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!