Stroomstoring winkelcentrum Hoogvliet

dinsdag 29 maart 2011 11:19

HOOGVLIET – Rond kwart over 11 is er in het winkelcentrum van Hoogvliet een stroom storing geweest. Nadat alle winkeliers samen met de politie de winkels hebben gesloten heeft de polite een surveillance over het hele centrum gehouden. Op de Aveling ontstond er een aanrijding omdat de stoplichten niet werkte. 

Op één ongeluk en twee keer mensen vast in de lift is er verder niks gebeurd. Na 2 uur was er weer stroom op het winkelcentrum en konden de winkels weer open. Wat de oorzaak van de stroom storing was is niet bekend.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stroomstoring winkelcentrum Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Rond kwart over 11 is er in het winkelcentrum van Hoogvliet een stroom storing geweest. Nadat alle winkeliers samen met de politie de winkels hebben gesloten heeft de polite een surveillance over het hele centrum gehouden. Op de Aveling ontstond er een aanrijding omdat de stoplichten niet werkte. 

Op één ongeluk en twee keer mensen vast in de lift is er verder niks gebeurd. Na 2 uur was er weer stroom op het winkelcentrum en konden de winkels weer open. Wat de oorzaak van de stroom storing was is niet bekend.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

 

 

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!