dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Veel schade na ongeval

- advertentie -

ROTTERDAM – Bij een ongeval op de President Wilsonweg, ter hoogte van de Lorentzweg in Rotterdam-Ommoord zijn vandaag 2 voertuigen zwaar beschadigd. Het ongeval gebeurde op de President Wilsonweg, hier gebeuren veel ongelukken.

De persoon in de personenauto raakte licht gewond, en moest mee naar het ziekenhuis. De persoon van het bestelbusje, had enkeld last van zijn schouders en nek. Veel schade was er wel. De personenauto zat volledig in elkaar aan de zijkant. Bijde auto`s zijn weggesleept. Dit ongeval is vermoedelijk gekomen door een voorrangsfout.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -