Veel schade na ongeval

dinsdag 29 maart 2011 13:58

ROTTERDAM – Bij een ongeval op de President Wilsonweg, ter hoogte van de Lorentzweg in Rotterdam-Ommoord zijn vandaag 2 voertuigen zwaar beschadigd. Het ongeval gebeurde op de President Wilsonweg, hier gebeuren veel ongelukken.

De persoon in de personenauto raakte licht gewond, en moest mee naar het ziekenhuis. De persoon van het bestelbusje, had enkeld last van zijn schouders en nek. Veel schade was er wel. De personenauto zat volledig in elkaar aan de zijkant. Bijde auto`s zijn weggesleept. Dit ongeval is vermoedelijk gekomen door een voorrangsfout.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na ongeval
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Bij een ongeval op de President Wilsonweg, ter hoogte van de Lorentzweg in Rotterdam-Ommoord zijn vandaag 2 voertuigen zwaar beschadigd. Het ongeval gebeurde op de President Wilsonweg, hier gebeuren veel ongelukken.

De persoon in de personenauto raakte licht gewond, en moest mee naar het ziekenhuis. De persoon van het bestelbusje, had enkeld last van zijn schouders en nek. Veel schade was er wel. De personenauto zat volledig in elkaar aan de zijkant. Bijde auto`s zijn weggesleept. Dit ongeval is vermoedelijk gekomen door een voorrangsfout.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!