Auto lekt brandstof bij Shell station

woensdag 30 maart 2011 18:19

VLAARDINGEN – Een automobilist die even rustig denkt te gaan tanken bij de Shell op de Holysingel in Vlaardingen komt er al snel achter dat dit keer anders zal zijn de andere keren. De net getankte brandstof lekt namelijk gelijk weer weg.

Een medewerkster van het tankstation deed onmiddellijk haar pomp dicht, en belde de brandweer. Na een korte inspectie komt de brandweer er achter dat ze weinig kunnen doen. De brandweer heeft wat absorptiekorrels over de brandstof gegooid en is weer retour gegaan. De ANWB heeft de klus verder afgemaakt. De pomp was na een tijdje weer gedeeltelijk open.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto lekt brandstof bij Shell station
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Een automobilist die even rustig denkt te gaan tanken bij de Shell op de Holysingel in Vlaardingen komt er al snel achter dat dit keer anders zal zijn de andere keren. De net getankte brandstof lekt namelijk gelijk weer weg.

Een medewerkster van het tankstation deed onmiddellijk haar pomp dicht, en belde de brandweer. Na een korte inspectie komt de brandweer er achter dat ze weinig kunnen doen. De brandweer heeft wat absorptiekorrels over de brandstof gegooid en is weer retour gegaan. De ANWB heeft de klus verder afgemaakt. De pomp was na een tijdje weer gedeeltelijk open.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!