woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto lekt brandstof bij Shell station

- advertentie -

VLAARDINGEN – Een automobilist die even rustig denkt te gaan tanken bij de Shell op de Holysingel in Vlaardingen komt er al snel achter dat dit keer anders zal zijn de andere keren. De net getankte brandstof lekt namelijk gelijk weer weg.

Een medewerkster van het tankstation deed onmiddellijk haar pomp dicht, en belde de brandweer. Na een korte inspectie komt de brandweer er achter dat ze weinig kunnen doen. De brandweer heeft wat absorptiekorrels over de brandstof gegooid en is weer retour gegaan. De ANWB heeft de klus verder afgemaakt. De pomp was na een tijdje weer gedeeltelijk open.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -