Ernstige aanrijding Schiedam; traumateam assisteert

Date:

Share post:

- Advertisement -

SCHIEDAM – Vrijdag aan het begin van de avond heeft er een ernstige aanrijding plaats gevonden op de kruising Burgeermeester Knappertlaan/Aleidastraat in Schiedam. Een scooter kwam daar hard in botsing met een bestelbusje.

De scooterrijder raakte ernstig gewond, en er werd besloten de traumahelicopter te alarmeren. De piloot zette de traumahelicopter neer aan de Westfrankelandsedijk. De arts en verpleegkundige gingen snel naar het slachtoffer, na deze gestabaliseerd te hebben kon het slachtoffer naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding kwam veel pubiek af, deze stonden dichtbij het slachtoffer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd