Ernstige aanrijding Schiedam; traumateam assisteert

vrijdag 1 april 2011 19:33

SCHIEDAM – Vrijdag aan het begin van de avond heeft er een ernstige aanrijding plaats gevonden op de kruising Burgeermeester Knappertlaan/Aleidastraat in Schiedam. Een scooter kwam daar hard in botsing met een bestelbusje.

De scooterrijder raakte ernstig gewond, en er werd besloten de traumahelicopter te alarmeren. De piloot zette de traumahelicopter neer aan de Westfrankelandsedijk. De arts en verpleegkundige gingen snel naar het slachtoffer, na deze gestabaliseerd te hebben kon het slachtoffer naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding kwam veel pubiek af, deze stonden dichtbij het slachtoffer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstige aanrijding Schiedam; traumateam assisteert
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Vrijdag aan het begin van de avond heeft er een ernstige aanrijding plaats gevonden op de kruising Burgeermeester Knappertlaan/Aleidastraat in Schiedam. Een scooter kwam daar hard in botsing met een bestelbusje.

De scooterrijder raakte ernstig gewond, en er werd besloten de traumahelicopter te alarmeren. De piloot zette de traumahelicopter neer aan de Westfrankelandsedijk. De arts en verpleegkundige gingen snel naar het slachtoffer, na deze gestabaliseerd te hebben kon het slachtoffer naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding kwam veel pubiek af, deze stonden dichtbij het slachtoffer.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!