Gebouwbrand Vlasstraat Poortugaal

vrijdag 1 april 2011 20:29

POORTUGAAL – Rond kwart over zeven, heeft er vandaag een korte hevige brand gewoed op de Vlasstraat in Poortugaal. Nadat de beroeps van Hoogvliet met 1 hogedrukstraal naar binnen waren geweest was de brand snel uit.

Omdat er veel rookoverlast was ontstaan heeft de brandweer met een ventilator het huis geventileerd.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouwbrand Vlasstraat Poortugaal
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Rond kwart over zeven, heeft er vandaag een korte hevige brand gewoed op de Vlasstraat in Poortugaal. Nadat de beroeps van Hoogvliet met 1 hogedrukstraal naar binnen waren geweest was de brand snel uit.

Omdat er veel rookoverlast was ontstaan heeft de brandweer met een ventilator het huis geventileerd.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!