Ongeval tussen auto en busje

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Bij een ongeval aan de Wasbloem in Rotterdam-Ommoord is vrijdagmiddag een man licht gewond geraakt. De man reed in zijn auto in de Wasbloem toen hij een taxi busje niet zag aankomen. De 2 kwamen vervolgens tegen elkaar tot stilstand. De man in de personenauto raakte hierbij lichtgewond.

De brandweer, die voor een voertuigbrand reed, was snel ter plaatse. Bij aankomst was er geen brand gezien. De brandweer heeft de persoon op een stoel neergezet tot de ambulance ter plaatse was. Deze heeft de man gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verwondingen vielen mee. Aan beide voertuigen zat veel schade.

- Advertisement -

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd