dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Lifeliner ingezet voor assistentie ambulance

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de Passiebloem in Rotterdam is zaterdagavond de traumahelicopter ingezet om de ambulance te assisteren. De ambulance die was opgeroepen voor een ongeval in een woning, vroeg kort na aankomst de assistentie van de traumahelicopter op.

De heli was snel ter plaatse, en is mee gaan helpen in de woning. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Het personeel van het Mobiel Medisch Team zijn na ruim 45 minuten weer retour naar Rotterdam The Hague Airport gegaan.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -