Lifeliner ingezet voor assistentie ambulance

zaterdag 2 april 2011 21:34

ROTTERDAM – Op de Passiebloem in Rotterdam is zaterdagavond de traumahelicopter ingezet om de ambulance te assisteren. De ambulance die was opgeroepen voor een ongeval in een woning, vroeg kort na aankomst de assistentie van de traumahelicopter op.

De heli was snel ter plaatse, en is mee gaan helpen in de woning. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Het personeel van het Mobiel Medisch Team zijn na ruim 45 minuten weer retour naar Rotterdam The Hague Airport gegaan.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lifeliner ingezet voor assistentie ambulance
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Passiebloem in Rotterdam is zaterdagavond de traumahelicopter ingezet om de ambulance te assisteren. De ambulance die was opgeroepen voor een ongeval in een woning, vroeg kort na aankomst de assistentie van de traumahelicopter op.

De heli was snel ter plaatse, en is mee gaan helpen in de woning. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Het personeel van het Mobiel Medisch Team zijn na ruim 45 minuten weer retour naar Rotterdam The Hague Airport gegaan.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!