Medische noodsituatie in woning: Traumaheli ingezet

zaterdag 2 april 2011 21:46

ROTTERDAM – Zaterdagmiddag rond kwart over een werd er groot alarm geslagen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Pleinweg in Rotterdam-Zuid. Ambulance, politie en ook de traumahelikopter worden ter plaatse gevraagd. Ook komt de brandweer ter plaatse om met de autoladder de patient uit de woning te takelen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is onbekend. De politie heeft de straat afgezet in verband met de grote drukte, zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De traumahelikopter, die geland was in een parkje aan het Amelandplein, kon daarna weer opstijgen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medische noodsituatie in woning: Traumaheli ingezet
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zaterdagmiddag rond kwart over een werd er groot alarm geslagen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Pleinweg in Rotterdam-Zuid. Ambulance, politie en ook de traumahelikopter worden ter plaatse gevraagd. Ook komt de brandweer ter plaatse om met de autoladder de patient uit de woning te takelen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is onbekend. De politie heeft de straat afgezet in verband met de grote drukte, zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De traumahelikopter, die geland was in een parkje aan het Amelandplein, kon daarna weer opstijgen.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!