Medische noodsituatie in woning: Traumaheli ingezet

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Zaterdagmiddag rond kwart over een werd er groot alarm geslagen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Pleinweg in Rotterdam-Zuid. Ambulance, politie en ook de traumahelikopter worden ter plaatse gevraagd. Ook komt de brandweer ter plaatse om met de autoladder de patient uit de woning te takelen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is onbekend. De politie heeft de straat afgezet in verband met de grote drukte, zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De traumahelikopter, die geland was in een parkje aan het Amelandplein, kon daarna weer opstijgen.

- Advertisement -

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd