Twee zwaar gewonden na val in Hoogvliet

zondag 3 april 2011 17:55

Rond kwart voor 6 zijn door onbekenden redenen twee zwaar gewonden gevallen op de korianderstraat. Volgens ogen getuigen is èèn van hen van het dak gevallen. Omdat ze er slecht aan toe waren was de traumahelikopter gelijk opgeroepen.

Na dat de slachtoffers stabiel waren om afgevoerd te worden, zijn ze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het met de slachtoffers gaat is niet bekend.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee zwaar gewonden na val in Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Rond kwart voor 6 zijn door onbekenden redenen twee zwaar gewonden gevallen op de korianderstraat. Volgens ogen getuigen is èèn van hen van het dak gevallen. Omdat ze er slecht aan toe waren was de traumahelikopter gelijk opgeroepen.

Na dat de slachtoffers stabiel waren om afgevoerd te worden, zijn ze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het met de slachtoffers gaat is niet bekend.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!