Brand in afvalruimte

maandag 4 april 2011 19:28

ROTTERDAM – Voor de tweede avond op rij, was er brand uitgebroken in de afvalruimte aan de Adriaan Kluitstraat in Rotterdam-Schiebroek.

De brandweer, die snel ter plaatse was, had het brandje al snel onder controle. De avond daarvoor had hier ook al brand gewoed. De politie gaat uit van brandstichting. Verdere onderzoeken moeten dit laten blijken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in afvalruimte
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Voor de tweede avond op rij, was er brand uitgebroken in de afvalruimte aan de Adriaan Kluitstraat in Rotterdam-Schiebroek.

De brandweer, die snel ter plaatse was, had het brandje al snel onder controle. De avond daarvoor had hier ook al brand gewoed. De politie gaat uit van brandstichting. Verdere onderzoeken moeten dit laten blijken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!